orez pasat cu brinza de vaci.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • orez 100 g
  • branza de vaci 50 g
  • zahar 15 g
  • apa 400 ml.

Mod de preparare

orezul trebuie ales si spalat se fierbe bine in apa, apoi se trece de doua ori printr-o sita deasa, dupa care se adauga zaharul si branza de vaci, bine frecata si trecuta printr-o sita.

In acest preparat, tinand seama de toleranta copilului se pot adauga: 50 g piure de cartofi ; ½ galbenus de ou ; o lingurita cacao ; 1/8 plic zahar vanilat sau coaja de lamaie rasa ; 2-3 feliute de portocala, taiate marunt ; 5-10 g unt sau frisca si 5 gr stafide.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise