1. se gateste orezul urmand instructiunile de pe ambalaj
2. se taie ardeiul in patrate de cca 2 cm
3. se taie marul cubulete de 1 cm
4. se zdrobesc cuisoarele, scortisoara, cardamonul si piperul rosu, dar nu foarte fin
5. se taie ceapa fideluta si se pune la calit in ulei/unt sau ghee la foc mic
6. dupa 1/2 minute se adauga la calit stafidele
7. dupa 1/2 minute se adauga la calit ardeiul
8. dupa 1/2 minute se adauga la calit marul
9. se adauga la calit condimentele
10. se adauga 1 lingurita curry si se mesteca bine
11. se adauga rosiile taiate in patru
12. se adauga inca o lingurita curry
13. dupa 2 minute se iau rosiile cu atentie si se pun intr-un pahar
14. se opreste focul si se pune orezul in tigaia in care s-au calit legumele si condimentele
15. se adauga 2 lingurite curry si coriandrul si se mesteca bine pana cand produsul capata o culoare galbena uniforma
16. se pune in castronele si se aseaza rosiile taiate deasupra
Acum veti savura o mancare indiana, picanta, si in gura Dvs se va desfasura un adevarat festin culinar: fiecare imbucatura va avea alt gust. Dulcele alterneaza cu picantul, acrisorul si amarul, parfumul condimentelor orientale se vor combina intr-un joc ce va va infrumuseta ziua.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise