Orez cu sos

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g orez
  • un borcan bulion
  • piper
  • o foaie de dafin
  • 300g carne tocata(porc sau vita)
  • un cubulet knorr
  • doua cepe micute
  • un ardel(rosu sau verde)
  • ulei.

Mod de preparare

Se fierbe orezul cu un pic de sare, separat se face salsa.

Se curata ceapa,se toaca marunt si se pune la prajit. Cand e putin prajita, se adauga ardelul si el taiat marunt,dupa 5 min se adauge si carnea tocata,piperul,foaia de defin si cubuletul de knorr. Se amesteca toate si se lasa la foc redus. Dupa ce e aproape gata se pune bulionul.se mai lasa inca 5 min, si se da deoparte.

Se serveste pe un platou, se pune mai intai orezul dupa care se pune sosul,se orneaza cu patrunjel tocat.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise