orez cu sos de rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300gr orez
  • 150 gr cascaval
  • 1 kg rosii
  • 200gr grasime
  • sare si verdeata

Mod de preparare

Se inabusa orezul in grasime, se stinge cu zeama de carne sau apa fiarta, se pune o ceapa intreaga, se potriveste de sare si se da la cuptor sa scada. Cand este fiert de trei sferturi, se adauga jumatate din cantitatea de cascaval ras. Cand este gata, se serveste cald, cu cascaval ras, iar deasupra se toarna sosul tomat.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise