Ceapa si ardeiul se curata si se taie cubulete. Se pun la calit in tigaie cu putin ulei.
Se adauga pieptul de pui taiat cubulete mici.
Cand s-au inmuiat putin legumele, se adauga orezul curatat si spalat si se mai lasa 2 minute la calit.
Se stinge cu 3 cescute de apa (600ml) si se lasa sa fiarba la foc potrivit.
Se adauga sare si piper dupa gust. Cand este fiert orezul, se adauga pulpa de rosii si se lasa in continuare la fiert 10 minute.
Se poate da la cuptor pentru alte 5-10 minute.
Se presara patrunjel proaspat tocat fin.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise