Se fierbe orezul ca la orez cu ou si legume sau se poate fierbe intr-o cantitate mult mai mare de apa si cand este gata se scurge si se clateste cu apa rece.Se piseaza catelul de usturoi, se taie ceapa rondele, se taie salata fidea.In tigaia in care s-au prajit puiul si crevetii se incinge uleiul si se pune ceapa si usturoiul. Se amesteca 1 minut.Se adauga puiul si crevetii calzi, se amesteca 1 minut. Se adauga oul batut usor si se amesteca pana se face.Se pune salata, zaharul, sosul de soia si orezul fiert. Se mai amesteca 1 minut si se serveste imediat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise