Orez cu peste pane

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt orez:
  • o cana de orez
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardel
  • putina telina
  • sare
  • piper
  • leustean
  • patrunjel
  • ulei
  • Pt peste:
  • 1 kg de peste file de pagasiuns
  • condimente de peste
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • faina
  • pesmet
  • 2 oua

Mod de preparare

Orezul l-am preparat astfel:

-am curatat legumele, le-am taiat apoi le-am calit putin cu ulei peste acre am pus apa si am lasat sa fiarba,apoi am pus orezul am condimentat cu sare,piper, leustean si am lasat la fiert,cand a fost aproape fiert orezul am adaugat patrunjelul si am oprit focul,am pus capacul peste orez si am lasat asa ca sa se faca de tot orezul.

Pestele l-am preparat astfel:

-pestele file l-am condimentat cu condimente de peste si l-am lasat asa 2 ore,apoi l-am taiat in bucati mai mici.

-am batut 2 oua cu sare,piper si boia unde apoi am dat peste prin faina,ou si ultimadata prin pesmet.

-l-am pus in tigaia cu ulei incins si l-am prajit.

Pofta Buna!!!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise