Orezul se spala bine din mai multe ape.
Laptele se pune la fiert impreuna cu un varf de cutit de sare.
In momentul in care se umfla laptele, adaugam orezul si amestecam sa nu se prinda orezul de fundul cratitei.Reducem focul la mic si lasam sa fiarba orezul bine.Cand orezul este fiert stingem focul chiar daca orezul ramane mai zemos , acesta va absorbi tot laptele in cateva minute.Adaugam zaharul si zaharul vanilat , amestecam si lasam orezul sa se odihneasca 15 minute.
Punem apoi orezul in farfurii si presaram scortisoara deasupra.
Pofta mare !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise