Orez cu lapte si portocale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g orez cu bumbul rotund
  • 1 ca na cu suc de portocale
  • 800 ml lapte
  • zahar dupa gust
  • 2 portocale

Mod de preparare

Se spala orezul si se puna sa se unfle in suc de portocale. Se lasa 60 de minute. Se puna laptele la fiert, se adauha zaharul dupa gust si cand incepe laptele sa fiarba , se adauga orezul bine scurs de sucul de portocale. Dupa ce a fiert orezul si sa racit, se amesteca cu portocalele taiate si serveste cu felii de portocala. Pofa Buna!!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise