Punem laptele la fiert.
Punem laptele la fiert. Adaugam dupa 10 minute, esenta de vanilie si coaja de lamaie. Intre timp, spalam orezul. Cand laptele incepe sa fiarba, adaugam orezul. Eu l-am fiert pe ochiul mic de la aragaz. Amestecam din cand in cand ca sa nu se prinda orezul de fundul cratitei. Lasam sa fiarba aproximativ 20 de minute. Orezul trebuie sa se ingroase. Acoperim suprafata orezului cu foaie de copt, iar apoi punem capacul. Lasam oala acoperita pentru 20 de minute. Presaram deasupra orezului cu lapte scortisoara si putem sa servim.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise