1. Spalam orezul in mai multe ape.
2. Punem orezul si laptele intr-o cratita (va sfatuiesc sa puneti intr-un vas in care sa nu se prinda, eu am de tuci:)
3. Lasam la foc mic pana fierbe orezul, 25-35 min.
4. Adaugam zaharul si scortisoara si oprim focul.
5. Facem un piure din capsune, pe care il punem deasupra orezelului.
Pofta Buna!
Nota!
1. Daca nu va place cu scortisoara, puteti renunta la ea.
2. Puteti pune mai mult zahar daca va place mai dulce.
3. Fierbeti orezul direct in lapte, iese mult mai gustos asa ;)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise