Spala orezul si verifica-l sa fie fara impuritati. Pune laptele la fiert intr-un vas emailat, ca sa nu se prinda.
Adauga orezul, in ploaie, cand laptele a inceput sa clocoteasca si amesteca continuu, sa nu se prinda.
Cand laptele a scazut la jumatate, adauga si zaharul si amesteca din nou.
In maxim 45 minute orezul este fiert. Bobul trebuie sa fie moale, cat sa se sfarame usor cu degetele.
Adauga coaja de lamaie rasa. Mai lasa sa dea in un clocot si trage-l de pe foc. Toarna-l in castronele si presara scortisoara. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise