Orez cu carne de porc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g pulpa porc
  • 2 cepe
  • 2-3 ling pasta de tomate
  • sare,piper
  • busuioc
  • cimbru
  • 2 cani apa
  • ulei
  • 1 cana orez
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 5 catei usturoi

Mod de preparare

Orezul se pune la fiert in apa cu sare.

Intr-o cratita se pune ulei la incins apoi se pune carnea taiata cuburi mai mari,sare,piper si se lasa la calit cam 15 min

apoi se adauga ceapa tocata,3 catei usturoi pisat,apa cat sa o acopere,busuioc,cimbru si se lasa la fiert 20-30 min.La final se adauga pasta de tomate.

Orezul se scurge se trece printr-un jet de apa rece si se pune deoparte.

Se curata legumele si se dau prin razatoarea mare.

Intr-o alta cratita se pune ulei la incins,legumele,usturoiul pisat si se calesc cateva minute apoi se adauga orezul,se condimenteaza si se amesteca.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise