Orez cu carne

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 aripioare de pui
  • o cana de orez
  • 2 cepe mari
  • o legatura patrunjel
  • delikat
  • un praf de chimen
  • apa cat cuprinde

Mod de preparare

Se presara peste aripioare un praf de chimen,se pune in tigaie ,si se prajesc.dupa ce s-au prajit se pun intr-un bol si se da la o parte.se pregateste orezul intai il spalam sub jet de apa dupa care il stoarcem de apa.Taiem cele doua cepe si le prajim. Dupa ce cepele au luat o culoare argintie punem orezul spalat turnam apa peste el pune un varf de delikat si amestecam sa nu se prinda.turnam apa peste orez.dupa ce orezul s-a fiert pute pune bulion sa i dea o culoare rosie sau putem lasa asa fara bulion la sfarsit dupa ce s-a fiert orezul pune aripiorele peste orez si il luam de pe foc.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise