Spargeti 4 oua intr-un castron si 4 in altul, sarati-le, piperati-le, bateti-le si puneti-le deoparte.
Curatati ceapa, tocati-o marunt si prajiti-o in 10 g de unt pana ce se rumeneste usor. Rasturnati ceapa intr-o strecuratoare, lasati-o sa se scurga, incorporati-o intr-una din cele doua omlete (crude) si amestecati bine cu o spatula.
Incingeti intr-o tigaie 20 g de unt, turnati omleta cu ceapa si lasati-o sa se inchege, amestecand cu spatula si ridicand marginile (ca sa ajunga dedesubt si ouale crude de deasupra).
Intr-o alta tigaie, incingeti 10 g de unt, caliti ciupercile taiate felii, lasati-le sa se scurga intr-o sita si presarati-le peste omleta cu ceapa.
Incingeti si restul de unt, turnati ouale batute din cel de-al doilea castron si lasati-le sa se inchege. Incalziti putin omleta cu ceapa si ciuperci, acoperiti-o cu omleta natur, presarati deasupra patrunjelul verde si serviti-o imediat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise