Omleta spaniola

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • 150g sunca
  • 5 oua
  • 1 ceapa
  • 150g mazare boabe congelata
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cuburi, iar ceapa pestisori. Se pun cartofii la prajit in doua linguri de ulei. Dupa ce s-au prajit pe toate partile, se adauga ceapa. Intr-un castron se sparg ouale si se bat. In castron, peste oua, se scot si cartofii si ceapa. Se adauga mazarea (decongelata), sunca taiata si se pune sare si piper. Se incinge o lingura de ulei si se pune amestecul. Se lasa 15 minute in tigaie si se intoarce de pe o parte pe alta.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise