Curatam cartofii , ii spalam , apoi ii radem pe razatoarea cu gauri mari. Ii punem intr-un vas cu apa si putina sare si ii fierbem 5-10 minute, apoi rasturnam apa de pe ei.
Curatam ceapa si o tocam dupa preferita.Radem casul si cascavalul, tot pe razatoarea cu gauri mari.
Gogosarul rosu il taiem cubulete mici.
Ouale le spargem intr-un bol si le batem bine, adaugam o lingura de ulei cu chilli si amestecam.
Intr-un vas mai mare amestecam cartofii fierti cu ceapa, ouale, patrunjelul verde tocat, casul, cascavalul si asezonam.
Alta data am adaugat ciuperci sau cabanos la compozitie. Este o reteta versatila si puteti adauga sau scoate, orice ingredient va place.
Am copt, de data aceasta 3 omlete, intr-o tigaie nonaderenta cu diametrul de 20 de cm.
Omleta se coace pe ambele parti, atat de tare cat va place fiecareia.
Puteti servi aceasta omleta ca aperitiv, la gustarea de dimineata sau de ce nu, ca fel principal la o masa, alaturi de o salata.
Pofta mare sa aveti !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise