Omleta à la Otilia

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 50 gr ciuperci (fierte si maruntite sau direct din cutie)
  • 1 crenvursti
  • ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • menta

Mod de preparare

1. Se bat ouale. Se adauga sarea, piperul si zeama de lamaie (pentru a nu iesi uleioasa).

2. Se taie crenvurstiul in feliute.

3. In tigaia putin incinsa se prajesc 1 minut ciupercile si feliutele de crenvursti.

4. Se adauga ouale (intindeti bine ouale in tigaie daca vreti sa iasa subtire omleta).

5. Cand este aproape gata (trebuie sa o si intoarceti in tigaie , pentru incepatori) se presoara putina menta maruntita (uscata sau verde). GATA! Pofta buna!

Se poate servi si rustic - pe un fund de lemn.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise