Omleta Cu Sunca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 oua
  • - 100g sunca afumata
  • - un ardei gras(folositi jumatate daca ardeiul este foarte mare)
  • - o ceapa mica, sau 2-3 fire ceapa verde
  • - 5-6 masline negre feliate
  • - 50g lapte dulce
  • - cascaval (folositi cat de mult doriti)
  • - sare si piper
  • - o lingura ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se taie sunca, ceapa si ardeiul si se pun la prajit intr-o cratita cu uleiul incins.

Separat se bat ouale cu laptele si un praf de sare si piper.

Cand ceapa si sunca s-au calit adaugati maslinele feliate, amestecati totul bine si mai lasati pe foc pentru inca 2-3 minute.

Apoi adaugati oul si cascavalul si lasati sa se prajeasca, cand este gata intoarceti omleta pe partea cealalta (eu nu am putut sa o intorc ca pe o clatita dar a fost la fel de buna si asa).

Cand oul sa prajit complet este gata de servit.

SARUT MANA PENTRU MASA!!!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise