omleta cu sparanghel si urda

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
omleta cu sparanghel si urda

Ingrediente

  • 20 buc sparanghel proaspet
  • 3 oua
  • Apa
  • Sare
  • 130 gr urda
  • 2-3 linguri unt

Mod de preparare

Spalam bine sparanghelul (eu am gasit in gradina) si il fierbem in apa cu sare. Cu furculita amestecam oualele si adaugam o lingura de apa. Punem in tigaie untul sa se ncalzeasca si adaugam sparanghel lasam 2 minute. Apoi adaugam oualele si amestecam bine. Servim cu urda

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise