Omleta cu leurda

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Omleta cu leurda

Ingrediente

  • Pentru un mic dejun sanatos, de primavera!
  • 3 oua
  • Ardei kapia rosu
  • Cascaval
  • Frunze de leurda
  • Sare
  • Piper
  • 30g unt

Mod de preparare

Curatam ardeiul de seminte, ii spalam si-l taiem cubulete mici. Spalam leurda si o taiem fasii subtiri. Dam cascavalul pe razatoarea mica. Spargem si batem ouale putin cu o furculita.

Punem untul la topit intr-o tigaie, adaugam ardeii si-I calim putin, adaugam leurda, amestecam si turnam imedeiat deasupra ouale battue. Asezonam, lasam la prajit, intoarcem ompleta sip e cealalta parte, adaugam cascavalul, oprim focul si rulam omleta.

Sevim calda, alaturi de rosii si ridichi de sezon.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise