Omleta cu flori de dovleac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Omleta cu flori de dovleac

Ingrediente

  • pentru 2 persoane:
  • - 30 flori de dovleac prospete, nu mature
  • - 4 oua
  • - sare, piper dupa gust
  • - ulei

Mod de preparare

Spalati florile si uscati-le, scoateti pistilul din interior, le taiati in fisii si le puneti la fript in tigaie cu putin ulei si sare pina se inmoaie.

Bateti ouale cu sare si piper si adaugati florile cind sunt gata.

Intr-o tigaie cu ulei incins puneti compozitia obtinuta si prajiti pe ambele parti.

Ca sa intoarceti omleta bine va puteti folosi de o farfurie intinsa mare sau de un capac, sau puteti folosi setul de tigai ce se inchid ca un cuptor...

Daca va place puteti adauga si citeva hamsii din ulei la inceput inainte de frigerea florilor, in acest caz adaugati putina sare...

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise