Omleta cu dovlecei la cuptor

Se pun ouale intr-un bol, se adauga sare, oregano, rozmarin si se omogenizeaza compozitia.

Timp pregatire
3600 minute
Complexitate
medie
Omleta cu dovlecei la cuptor

Ingrediente

  • 1 dovlecel potrivit de mare;
  • 7 oua;
  • 300 gr.cascaval;
  • 1 varf de cutit de oregano;
  • 1 varf de cutit de rozmarin;
  • 1 lingurita sare;
  • 2 rosii;
  • 1 lingura bulion de gogosari sau un gogosar;
  • 2 catei de usturoi.

Mod de preparare

Se pun ouale intr-un bol, se adauga sare, oregano, rozmarin si se omogenizeaza compozitia.

Se adauga dovlecelul,cascavalul,rosia date prin razatoare,se adauga o lingura de bulion de gogosari si cateii de usturoi taialti feliute. Se amesteca cu ajutorul unei palete si se toarna compozitia intr-o tava rotunda in care s-a pus hartie de copt.Se da la cuptor la foc potrivit pentru circa 30 minute sau pana se coace si se rumeneste frumos. Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut delicioasa!

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise