Omleta cu caviar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • 50gr caviar "beluga grii"
  • 50gr cartofi fierti
  • 50gr ceapa
  • ulei masline
  • sare.

Mod de preparare

Punem o lingura de ulei la incalzit, adaugam ceapa tocata julien si o prajm pina se rumeneste, strecuram ceapa de ulei si o punem intr-un bol, adaugam caviar si cartofi taiati cubulete, amestecam incet totul.

Acuma, batem oule, le saram si le punem in amestec si cu ajutorul unui linguri de lemn amestecam totul. Intr-o tigaie, incalzim puzin ulei si varsam continul, formand ca un disc, prajim de amindoua partile. Secretul reusirii acestei retete este sa amestecati bine ingredientele si sa nu-l tineti mult la prajt.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise