Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma, impreuna cu un varf de cutit de sare. Galbenusurile se amesteca cu faina si cu zerul si in aluatul astfel obtinut se incorporeaza, usor, spuma de albusuri. Pe o tava tapetata cu hartie pentru copt, se formeaza 4 omlete rotunde, cu diametrul de 12 cm, care se coc circa 10 minute, in cuptorul incins la 180°. Se rastoarna imediat omletele pe un stergar de bucatarie, se indeparteaza hartia, se pliaza in doua si se lasa sa se raceasca. Umplutura - Se pun biscuitii intr-o punga de plastic si se zdrobesc cu vergeaua. Se amesteca murele cu branza de vaci si cu zaharul tos, se incorporeaza biscuitii sfaramati si se umplu omletele cu aceasta compozitie. Se servesc imediat, pudrate cu zahar.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise