Omleta cu ardei gras

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1/4 ardei rosu gras
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 lingura de ulei

Mod de preparare

Se pune lingura de ulei la incins intr-o tigaie.Spalam si taiem ardeiul in cubulete.Procedeam la fel cu patrunjelul verde,il spalam si il tocam marunt.Se pun la calit cuburile de ardei gras si patrunjelul tocat.Intre timp,se bat cele doua oua cu un praf de sare si un pic de piper negru macinat.Cand legumele par a fi un pic calite,se adauga ouale batute.Se prajeste omleta la foc mediu pe o parte,si cu ajutorul unui capac sau o farfurie intinsa intoarcem omleta pe cealalta parte.Cand este gata ,se aseaza in farfurie si se serveste.Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise