Se sparg ouale intr-o cana, se bat (amesteca) bine, se adauga un praf (putin) de Delikat, sare si piper si se bat inca putin pentru omogenizarea oualelor cu Delikatul, sarea si piperul. Se taie ceapa si ardeii grasi. Ceapa in bucati mititele,iar ardeii cubulete. In tigaie, se pune uleiul si se da la foc mediu. Cand uleiul este incins (1-2 minute), se adauga ouale si legumele si se amesteca pana cand ouale se incheaga. Omleta este gata! In cazul in care vreti sa o faceti folosind langa ingredientele de mai sus si carne,atunci adaugati si carnea (salam uscat, kaizer etc.) odata cu celelalte ingrediente (legumele) in tigaie. Puteti de asemenea inainte de a pune ouale batute in tigaie, sa caliti legumele daca va place asa, dar prin calire, aroma lor se mai pierde, asa ca de aceea eu le pun odata cu ouale batute in tigaie. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise