Se amesteca spanacul , branza si un praf de sare si se da deoparte.
Pe o foaie de copt , pentru a nu se lipii de blatul de lucru se desface aluatul de croissant .Fiecare bucata de croissant se taie in 2. Se ia in palma si se pune o lingurita din umplutura de spanac cu branza.Se ruleaza spre interior,se aduc marginile in centru . Se lasa o bucatica de 2cm , se unge cu ou batut si se aseaza in tava in care formam omida.Se pun bilute ,cat vrem de mare omida.Se unge cu ou batut, se pudreaza cu sare mare si se da la cuptorul incins din clipa in care ne apucam de ansamblarea omidutei.Se coace 10 minute la 200 de grade.
Se pot umple cu ciocolata,carne,telemea....
Este un amuzament foarte gustos.
Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise