Dupa ce au fost spalate, ouale se sparg separat, unul cite unul, intr-o farfurie si de aici se rastoarna in alta farfurie adinca sau alt vas. Spargerea se face separat, pentru a depista astfel ouale alterate fara a le infesta si pe celelalte. Cind au fost sparte mai multe oua, in functie de marimea vasului de prajit, se rastoarna ouale intregi (nebatute) in uleiul înfierbintat, luând cu lingura ulei si turnind peste galbenusuri, pentru a urgenta prajirea. Cind sint gata, se scot din vasul de prajire cu paleta si se asaza pe farfurii sau pe platou, folosind serviciul de condimente, sare şi piper, dupa preferinta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise