Incingeti uleiul si rumeniti 2\' jambonul si chorizo taiat felii.Apoi scoateti-le si puneti-le pe un servetel de hartie.
Caliti in acelati ulei ceapa,usturoiul zdrobit,rosiile si sucul lor,supa,iar la final,puneti jambonul si chorizo.
Dati focul la mic si lasati sa fiarba pana cand amestecul se ingroasa.Potriviti de sare si piper.
Adaugati mazarea si mai fierbeti 5\'.Cand este gata,varsati continutul intr-o cratita.
Deasupra spargeti ouale si dati la cuptorul fierbinte inca 10\'(pana se incheaga ouale).
Serviti imediat,cu patrunjel verde tocat si paine de casa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise