ochiuri la capac

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 25 g unt
  • sare.

Mod de preparare

Se pune untul intr-o tigaie cu coada si se topeste pana devine fierbinte.Se sparg pe rand ouale si se pun in tigaie ,cu atentie sa nu se desfaca.Se pun la distanta unul de altul ca sa nu se uneasca albusurile.Se presara pe fiecare putina sare si se lasa sa se inchege,dar nu prea tare.Se scot cu lingura cu gauri si se servesc.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise