Se separa ouale,se bat albusurile spuma si galbenusurile cu restul incredientelor, apoi se incorporeaza usor albusurile cu galbenusurile.Se da la copt.Cand e gata se scoate pe un prosop umed si se ruleaza, se da la racit.
Crema
Se amesteca branza cu 3 lg zahar , in alt bol se face frisca cu 2 lg zahar, se adauga fulgii de ciocolata si se amesteca ambele compozitii pana iese o crema.
Intindeti usor blatul,puneti crema, puneti bananele pe margini si rulati ambele capete spre interior. Intoarceti rulada cu fata in jos sa nu se desfaca si ornati cu diferenta de crema.Ornamentul este la alegere.
P.S. La crema puteti folosi zahar dupa gust,merge si zaharul vanilat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise