Șnițel ”tocat”

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui, fiert (in apa usor sarata; mai bun e cel fiert cu legume, pentru o supa),
  • 1-2 oua,
  • sare, faina,
  • 2-3 linguri apa.

Mod de preparare

Intai tocam carnea fiarta, cuburi, nu prea mici, nici prea mari.

Separat batem ouale (sau oul, daca nu avem prea multa carne, sau daca oul e unul mare) cu putina sare. Adaugam apa, si apoi incorporam faina (cat cuprinde, sa ne iasa un fel de aluat care curge). Turnam compozitia peste carnea cuburi. Aluatul seamana cu cel de clatite; poate e ceva mai gros. Omogenizam.

Luam cu lingurita din compozitie si turnam in tigaia cu ulei incins. Rumenim pe ambele parti si scoatem snitelele acestea mini pe prosoape de hartie.

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...

Mucenici moldovenesti

Reteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...

Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasa

Descopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise