Negrese americane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1/2 cana unt sau margarina Unirea pt creme
  • * 1 plic cacao neagra cacao
  • * 1 cana zahar
  • * 2 oua
  • * 1-2 zahar de vanilat
  • * 1/2 cana faina
  • * un varf sare
  • * Optional:ciocolata la alegere, nuci/alune

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor.

Se amesteca untul cu cacao.

Se adauga zaharul .

Se adauga ouale unul cate unul si se amesteca bine.

Se adauga vanilia,faina si sarea si se amesteca numai pana cand nu se mai vede faina.

Se adauga ingredientele optionale.

Se pune compozitia intr-o forma patrata unsa cu unt si tapetata cu faina si se da la cuptor cam 25 minute.

Nu se tine prea mult caci devine prea uscat.Se face testul cu scobitoarea si e gata cand iese inca umeda.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise