Eu pregatesc aceasta reteta cind am putin timp si atunci cind cei" trei muschetari" care ii am stau pe linga mine si ma intreaba"mama cind faci ceva bun?".
Asa ca iata:se pun toate ingredientele la un loc si se amesteca bine,de preferat laptele sa fie un pic caldut asa zaharul se topeste mai repede si nu ingreuneaza cresterea prajiturii in cuptor,dupa care se pune in tava unsa si tapetata sau cu hirtie de copt si se da la cuptor.Daca aveti cuptor cu grade e bine la 180-200 cca. 20 de minute si lasatio sa se raceasca in cuptor,la cuptorul normal e bine sa fie incins in prealabil.Eu consider foarte important aceste lucruri si de asta le scriu,poate multi o sa zica vai da ce eu nu stiu,eu cred ca depinde foarte mult de cuptor,asa ca atentie.Dupa ce sa racit o taiati in forma dorita si o serviti cu glazura pt cine are mai mult timp si pentru cine nu are se gaseste in comert caramel foarte bun si ieftin asa ca "Pofta buna"
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise