Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate, faina, cacao, sare, praf de copt si bicarbonat, ambele stinse cu zeama de lamaie
Separat intr-un alt vas se bate bine untul moale cu oua adaugate pe rand, zahar, esenta de vanilie si rom; se incorporeaza apoi ingredientele uscate, amestecand totul cu o lingura de lemn.
Se rastoarna copozitia in oala de Crock-Pot unsa si tapetata cu faina, se inchide capacul si se lasa la copt 3h pe modul de temperatura "High".
Dupa 2h se ridica capacul, se testeaza prajitura cu un bat de frigaruie iar daca este rumenita pe mijloc si pe margini, se scoate chiar daca nu s-au consumat cele 3h iar daca nu e coapta se lasa in continuare
Se pune pe un platou, se pudreaza cu zahar se taie si se serveste.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise