Negresa de post - gustoasa si f economica

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita amoniac stins in otet
  • 2 cani faina
  • 2-3 linguri gem, nuca, stafide
  • mirodenii (rom, zahar vanilinat, coaja de portocala)

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele in ordine aleatorie (inclusiv cu gemul). Daca nu se doreste incorporarea acestuia in prajitura se poate pune deasupra dupa coacere si se presara nuca macinata. Se toarna in tava unsa si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit in cuptorul preincalzit.

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Ostropel de pui

Negresa cu ciocolata

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise