Negresa de post

Ingrediente

  • ¾ ceasca de pudra de cacao
  • 2/3 ceasca de ulei
  • ¼ ceasca de apa
  • 1 ceasca de zahar
  • ¾ ceasca de lapte de soia
  • 1 lingurita de vanilie sau un plic de zahat vanilat
  • 1 ceasca de faina
  • 1 lingurita de praf de copt
  • optional - se pot adauga si alune sau nuci.

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Ungeti cu ulei sau margarina o tava de 22 x 32 cm.

Amestecati pudra de cacao, uleiul vegetal si apa intr-un bol. Puneti zaharul in amestec, apoi laptele de soia si vanilia si amestecati. Adaugati faina si praful de copt, continuati sa amestecati pana ce devine o pasta fina.

Coaceti in cuptorul preincalzit pentru 35 de minute, pana ce prinde o crusta si pana ce marginile incep sa se intareasca.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise