Ingredientele de la pct 1 se pun intr-o cratita la foc mic si se amesteca continuu pana se omogenizeaza.
Din acest amestec, oprim 8 lg (tava normala) / 12 linguri (tava teflon).
Cand s-a racit compozitia din cratita se adauga 3 galbenusuri apoi faina in ploaie, praful de copt stins, fructele si albusurile batute tare ( se pun alternativ).
Compozitia se pune in tava , cu hartie de copt la foc mic.
Cand scoatem tava, se lasa sa se raceasca putin, glazuram cu crema facuta din cele 8 linguri oprite din compozitia 1, la care adaugam ingredientele de la pct.3.
Se taie rece cu lama data prin apa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise