Mixati untul moale cu zaharul, apoi adaugati pe rand galbenusurile.
Adaugati nuca, esenta de rom si praful de cacao si incorporati usor.
Bateti albusurile spuma cu un praf de sare si adaugati-le peste compozitia de mai sus, amestecand usor, cu o spatula, de jos in sus.
Amestecati faina cu praful de copt si puneti putin cate putin peste compozitia de negresa, amestecand lejer cu spatula.
Tapetati o tava dreptunghiulara cu ulei si faina, turnati compozitia de negresa si presarati deasupra ciresele.
Ccoaceti in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 40 de minute si faceti testul cu scobitoarea.
Sscoateti negresa si lasati-o la racit, apoi taiati-o cuburi.
Pregatiti glazura, turnand smanatana fierbinte peste ciocolata rupta si omogenizati bine.
Gglazurati cuburile de negresa si serviti.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise