Intr-un castron mare se bate untul cu zaharul pana cand se obtine o crema usoara si spumoasa.Se adauga oul,se amesteca bine.Se combina faina,cacaua si sarea de lamaie;se adauga treptat in mixtura cremoasa.Se aduaga nuca.Se intinde jumatate din compozitie intr-o tava de copt, unsa.
Pentru umplutura se amesteca nuca de cocos si laptele condensat si se intinde peste compozitia din tava.Se acopera cu restul de compozitie si se coace timp de 30-45 de minute sau pana cand o scobitoare infipta in mijlocul prajiturii iese curata.Se raceste pe gratar.Dupa ce se raceste se toarna glazura din ciocolata(ciocolata topita cu putina margarina).Se taie in dreptunghiuri.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise