300 grame zahar, untul, cacao, ceasca de lapte se pun in cratita, pe foc mic. Cand fierbe se da la o parte sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se adauga galbenusurile, pe rand, apoi faina amestecata cu praful de copt. Albusurile de la cele 5 oua se bat cu mixerul cu un praf de sare. Se adauga apoi 100 gr zahar pudra si se bat pana devin o bezea tare. Se adauga peste compozitia de cacao si se omogenizeaza cu miscari verticale. Se pune in tava tapata cu hartie de copt. Se da la cuptor la foc potrivit, e gata cand trece testul cu scobitoarea. Se scoate din cuptor si se lasa la racit. Se face o glazura din ciocolata ulei si 2 linguri zahar pudra (eu folosesc cuptor cu microunde). Se intinde peste prajitura si se orneaza.
Eu am facut o portie ieri (vineri) si azi am mai facut una!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise