Branza o sfarmitam cu ajutorul unei furculite si adaugam in ea stafidele si 3 linguri de zahar pudra si o lingurita esenta rom . Stafidele nu le punem in rom in prealabil , ele se vor hidrata cu zerul lasat de branza .
Intr-un bol inalt punem ouale impreuna cu 5 linguri zahar si un praf de sare si le batem pana se spumeaza si isi schimba culoarea.
Adaugam cafeaua, cacao ,faina amestecata cu praful de copt si omogenizam .
In tava de 25x30 turnam compozitia si deasupra cu o lingura impartim branza .
Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20-30 minute .
Dupa ce o scoatem din cuptor razuim ciocolata
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise