NEGRESA

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un pachet de margarina,
  • o jumatate kg zahar,
  • 10 lingurite de cacao,
  • 1/5 cana cu lapte,
  • 5 oua,
  • 500 g faina,
  • 1 pachet praf de copt,
  • rom ,

Mod de preparare

Se pune la fiert margarina impreuna cu: zahar, lapte, cacao.

Din aceasta compozitie se opreste cateva linguri pt a acoperi prajitura la final cu un fel de glazura

Restul compozitiei se pune la racit,

Dupa care se adauga galbenusurile, unul cate unul apoi faina, praful de copt stins si albusurile batute spuma. Compozitia se coace intr-o tava unsa si tapetata cu faina.

Cand este gata, se toarna peste ea glazura iar peste glazura se poate pune si putina dulceata de fructe

Pofta buna

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise