NEGRESA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 500 gr.zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 margarina
  • o cana de apa
  • o lingurita de bicarbonat si 9 linguri de faina

Mod de preparare

Intr-o cratita se pun la fiert apa cu zaharul, margarina si cacaua. Cand s-a topit margarina, se da deoparte cratita si se iau 20 de linguri din compozitie si se pune deoparte. In compozitia ce a ramas punem galbenusurile, faina si bicarbonatul. Se bat albusurile spuma tare, apoi se amesteca. Se coace in tava cam 40 minute, se incerca cu o scobitoare. In compozitia ce am oprit-o vom pune 2 linguri de cacao si o fierbem, apoi o punem peste prajitura scoasa din cuptor.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise