Negreasa

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 oua
  • 500g zahar
  • 100ml ulei
  • 300g faina
  • 50g cacao
  • esente

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,iar galbenusurile se freaca cu ulei ca la maioneza si se adauga peste albusuri.La sfarsit se pune faina,cacao,esente,stafide sau alune.Dupa ce s-a copt se pune glazura de ciocolata si nuca de cocos.

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...

Piftie - racituri - de curcan

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise