Nectar de piersici

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -6 kg pulpă de piersici
  • -4 l de apă
  • -1 kg de zahăr

Mod de preparare

Se curăţă piersicile de coajă şi se pun la înmuiat un pic pe foc cu un pic de apă.

Se dau apoi prin maşina de tocat prin sita de roşii.

Separat se face siropul din 4l apă şi 1 kg de zahăr, după ce se răceşte se amestecă cu pulpa de piersici dată prin sita de roşii, se pune în sticle, se leagă bine sau se înfileteză sticlele şi se fierb în baie de aburi.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise