Intr-un castron se bate grasimea vegetala cu zaharul pina se obtine o crema usoara.Se adauga si se amesteca oul,smintina si vanilia.Se combina faina cu praful de copt,bicarbonatul si sarea;se adauga treptat in mixtura cremoasa.Se acopera si se da la frigider cel putin o ora.
Se pune compozitia cu lingura pe tavi de copt unse,la distanta de 5 cm.Se coc timp de 7-8 min sau pina incep sa se rumeneasca.Se scot sa se raceasca pe gratar.
Pentru glazura,se topeste untul pina devine auriu;se adauga si se ameteca zaharul pudra,vanilia si apa cit sa capete o consistenta tartinabila.Se intinde glazura peste fursecurile reci.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise