Se condimentează carnea cu amestec de sare, piper şi boia.
Se aranjează, într-o tavă uleiată generos, carnea şi legumele şi se toarnă vinul.Se dă la cuptor încălzit.
Când vinul s-a evaporat, se mai adaugă ulei, se întoarce carnea si se mai adauga ulei peste ele.
Se supraveghează operaţiunea cu vigilenţă, se mai ung elementele componente, se mai întorc etc.
Când este aproape făcută carnea, se taie felii mai groase şi se mai presară nişte amestec de condimente.
Se serveşte cu salată verde sau cu murături.
E ceva...
Eu am copt şi nişte dovleac pentru garnitură şi culoare!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise