Muschiulet umplut

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 bucata muschiulet de porc(aprox.400 g)
  • 150g carne macinata in amestec porc si vita
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ou
  • boia
  • sare de mare
  • piper alb
  • chimion macinat şi pesmet 3 linguri.

Mod de preparare

Umplutura: se face o compozitie din carnea macinata, usturoiul zdrobit, un praf de sare de mare, un praf piper, boia, chimion si pesmet, se amesteca bine pina devine o pasta omogena.

Se ia muschiuletul, se face o incizie in mijlocul lui si cu multa atentie se trage pe un tub de umplut cirnaţii montat la masina de macinat carne, apoi cu multa grija se umple muschiuletul cu compozitia de carne macinata.

Cind este gata umplut, se freaca muschiuletul pe exterior cu boia, piper, praf de sare de mare si se unge bine cu ulei de masline.

Se ruleaza pe o folie de aluminiu bine unsa si se tine la cuptorul bine incins 45 min.

Se serveste cu garnitura de legume ori cu pireu de cartofi.

Pofta buna!

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa

Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...

Cartofi noi la tigaie

Reteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise